Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevi la cursul de mass-media în vizită la Radio Stil FM FOTO/VIDEO

0 52

Elevi LAPI - Radio Stil FM - someseanul (4)

Cu ocazia Zilei Radioului Stil FM Dej, elevii Liceului Teoretic Alexandru Papiu Ilarian au vizitat vineri sediul postului de radio. Mai mult, au fost invitați de onoare în cadrul emisiunii ”Revista presei someșene”.

25 octombrie, ziua în care Radio Stil FM Dej a sărbătorit 9 ani de la înființare, a fost și ziua porților deschise, program în cadrul căruia elevii de la cursul opțional de mass-media ai Liceului Alexandru Papiu Ilarian au fost în vizită.

Scopul vizitei la radio a fost acela de a vedea cum arată un post de radio, cum se realizează emisiunile și transmisiile în direct, ce reprezintă o astfel de transmisie și care este aparatura cu care se realizează emisiunile.

Realizatorii de emisiuni de la Radio Stil le-au arătat elevilor ce cuprinde postul de radio, le-au răspuns la întrebări, le-au dat ocazia să încerce ei singuri unele înregistrări, pentru a vedea cum se face munca la radio.

De asemenea, în frunte cu profesoara Smaranda Oargă, elevii au participat la emisiunea ”Revista presei someșene” moderată de Irina Maxim și Răzvan Căucean. În cadrul emisiunii, profesoara a făcut un scurt-istoric și o prezentare pentru acest curs opțional de mass-media pe care îl coordonează, iar elevii au intrat pe rând în emisie și au explicat de ce au ales acest curs și care sunt gândurile lor în legătură cu jurnalismul.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More