Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevi premiați la Cluj, la Gala Excelenței Clujene în Educație

0 347

Consiliul Judeţean Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, a organizat Gala Excelenței Clujene 2017, eveniment derulat anual la nivel județean cu scopul de a premia elevii care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile școlare pe discipline (internaționali, calificați în loturile naționale, premii I, II și III, mențiuni și medalii), precum și unitățile școlare din care aceștia provin și profesorii care i-au pregătit în cursul anului școlar precedent.

Ediția din acest an a Galei Excelenţei Clujene a fost împărțită în două festivități distincte. Prima dintre acestea a avuta loc luni, 2 octombrie 2017,  în sala mare a Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca și a fost destinată premierii elevilor de performanță care au excelat în domeniile teoretic și special.

În cadrul Galei Excelenței în Educație (2017) au fost premiați din partea Colegiului Național ,,Andrei Mureșanu” Dej, prof. Simona Cristina Albinetz și elevul Cătălin Câmpean-Gângă, care a obținut MENTIUNE la Olimpiada Națională de Istorie (foto sus).

Cea de-a doua festivitate se va desfășura cu prilejul celebrării Zilei Internaționale a Educației, în data de 5 octombrie 2017, cu începere de la ora 16.00, în sala Auditorium Maximum a Universității Babeș-Bolyai, când vor fi premiați elevii de elită care au avut rezultate deosebite în domeniile vocațional-sportiv și arte.

În cadrul festivităților din zilele de 2 și 5 octombrie a.c., Consiliul Județean Cluj  premiază cu sume de bani nu mai puțin de 264 de elevi și 218 profesori, respectiv șase unități de învățământ care în anul școlar 2016-2017 au obținut performanțe deosebite în plan educațional.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More