Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevi și angajați ai Primăriei Dej, la muncă în folosul comunității în campania ”Împreună pentru un oraș mai curat”

0 57

Deși ar fi trebuit să se afle la școală, în cazul elevilor, sau la muncă, în cazul angajaților Primăriei, aproape 150 de persoane au participat azi la o campanie de ecologizare a spațiilor verzi în municipiul Dej. Sub egida ”Împreună pentru un oraș mai curat”, participanții la această acțiune au prestat muncă în folosul comunității, adunând gunoaiele pe care semenii lor, tot dejeni, le-au aruncat pe spațiile verzi în ultimele luni.

Campania inițiată de Primăria Dej a avut ca ținte zona Pădurii Bungăr, digul Someșului, Parcul Mare, zona centrală și câteva zone din cartiere, în special în preajma locurilor de joacă pentru copii.

La această acțiune au participat elevi de la Școala Gimnazială nr.1. „Avram Iancu”, Școala „Mihai Eminescu”, Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, Liceul Teoretic” Alexandru Papiu Ilarian”, Liceul Tehnologice „Constantin Brâncuși” și Liceul Tehnologic „Someș Dej”, dar și peste 100 de angajați ai Primăriei.

Sute de saci cu deșeuri s-au adunat azi la această campanie, dovedind încă o dată faptul că dejenii sunt încă departe de ideea de ecologizare și protejare a mediului înconjurător și că aruncă în continuare pe unde apucă deșeurile menajere și gunoaiele, chiar dacă în același timp se plâng în diverse medii de faptul că trăiesc într-un oraș murdar.

Cu pretenția de a locui într-un mediu curat și într-o ambianță de nivel european, dejenii nu au învățat se pare nici în acest an că mizeriile pe care le aruncă la întâmplare pe spațiile verzi, sau pe marginea drumului, fără niciun respect față de natură și de semenii lor, au un impact negativ chiar asupra vieții lor. A fost nevoie, încă o dată, ca alții să vină să strângă în urma lor, deși nu asta era treaba lor, să adune gunoaiele lăsate de alții.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More