Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevii au intrat în vacanță. Vezi mesajul primarului din Dej pentru aceștia

0 234

Morar Costan festivitate scoala elevi

Cei mai mulţi elevi au intrat, astăzi, în vacanţa de vară, până în 15 septembrie, când revin la cursuri pentru anul şcolar 2014 – 2015.

Primarul Dejului, Morar Costan a fost astăzi prezent la festivitățile de premiere și a transmis un mesaj școlarilor. Redăm integral spusele edilul:

”Marcăm astăzi finalul anului şcolar 2013-2014, un moment de bilanț al muncii depuse pe parcursul întregului an, muncă ce s-a concretizat în rezultate frumoase la nivelul claselor, la activitățile deosebite organizate în cadrul unităților  de învățământ și la olimpiadele și concursurile școlare pe plan local, județean și național .

Anul şcolar care se încheie a fost presărat cu momente de împlinire, dar şi cu emoţii, pe care, dragi elevi, le-aţi depăşit cu bine datorită energiei şi entuziasmului vârstei voastre, la care s-a adăugat sprijinul acordat de profesori şi familiile voastre.

Sunt convins că toate cadrele didactice, v-au călăuzit acest drum împărtăşindu-vă  din cunoştinţele, experienţa şi înţelepciunea lor. Sunt adevărate modele demne de urmat, pentru că munca lor, stă la temelia formării voastre.

Toate aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără susținerea părinţilor şi bunicilor care v-au sprijinit material, înconjurându-vă cu toată dragostea. Ca răspuns la efortul lor, trebuie să le urmaţi sfaturile şi să nu-i dezamăgiţi.

Vă felicit pentru rezultatele obținute pe parcursul acestui an și, așa cum am făcut și până acum, voi face tot ceea ce este nevoie pentru a vă oferi condițiile necesare actului educativ.

Astăzi un an şcolar se încheie, unul nou va debuta în luna septembrie, când cu toţii veţi reveni pentru a va continua drumul pe tărâmul cunoaşterii şi al educaţiei.

Vă felicit pentru rezultatele acestui an și vă urez tuturor o binemeritată şi frumoasă vacanţă de vară!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More