Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevii care iau nota 10 la Bacalaureat vor avea acces gratuit la festivalurile Untold și Neversea

0 633

Absolvenții de liceu care vor obține media 10 la examenul de Bacalaureat vor avea acces gratuit la edițiile din acest an ale festivalurilor Untold și Neversea. Astfel, organizatorii celor două evenimente continuă tradiția din anii trecuți prin care i-au recompensat pe tinerii cu rezultate excepționale la Bac.

Acces gratuit la evenimente vor avea și absolvenții de 10 din 2020, an în care cele două festivaluri nu au avut loc din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

De asemenea, candidații care promovează examenul de la finalul liceului, inclusiv la sesiunea de toamnă, vor putea să achiziționeze abonamente la festivaluri cu ajutorul unui voucher de 10 euro pentru Untold și de 20 de euro pentru Neversea.

”După vestea foarte bună că în acest an vom organiza festivalul UNTOLD, astăzi vine și vestea bună că lansăm această campanie care are deja o tradiție și care ambiționează în fiecare an sute de mii de tineri într-un moment foarte important din viețile lor”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More