Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevii chiulangii ridicați cu poliția

0 251

Polițiștii clujeni au organizat o activitate ce vizează fenomenul absenteismului școlar. Mai mulți elevi chiulangii au fost ridicați de către oamenii legii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj transmite prin intermediul unui comunicat de presă că, la data de 16 octombrie, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Cluj-Napoca au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a absenteismului în rândul elevilor din ciclul preuniversitar.

Acţiunea a vizat unităţile de învăţământ aflate pe raza de competenţă a secţiei şi s-a desfăşurat cu sprijinul reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj. În cadrul activităţilor desfăşurate oamenii legii au avut ca scop şi prevenirea consumului de alcool sau alte susbstanţe şi creşterea gradului de siguranţă în zona unităţilor de învăţământ.

În final, 30 de elevi care absentau în mod nejustificat de la orele de curs au fost identificaţi şi conduşi la sediul unităţilor de învăţământ, urmând ca situaţia acestora să fie adusă la cunoştinţa părinţilor sau reprezetanţilor legali ai acestora.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More