Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevii de 10 ai Clujului, premiați la Consiliul Județean Cluj – FOTO

0 42

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tișe, împreună cu vicepreşedinţii Marius Mînzat şi Vakar Istvan şi cu inspectorul şcolar general al judeţului Cluj, profesor Valentin Cuibus, au premiat elevii care au obţinut media 10,00 la admiterea în clasa a IX-a, ca urmare a mediei aritmetice de la testele naţionale şi a mediei generale a anilor de studii, precum şi pe elevii care au obţinut media 10,00 în urma probelor susţinute în cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie 2016.

„A fost pentru mine o mare bucurie şi o onoare să premiez aceste adevărate elite ale Clujului, aceşti tineri de excepţie care şi-au demonstrat din plin calităţile şi care, împreună cu părinţii şi cu dascălii care i-au format, fac cinste judeţului şi învăţământului clujean. Îi asigur, o dată în plus, de tot respectul şi aprecierea mea precum şi de sprijinul Consiliului Judeţean Cluj în ceea ce priveşte asigurarea unor condiţii materiale optime menite să favorizeze un act educaţional de calitate” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tișe.

Alături de diplomele de excelenţă, copiii au primit în cadrul ceremoniei şi o sumă de bani, în cuantum de 1.500 lei/elev pentru cei patru elevi care au obţinut media 10,00 la admiterea în clasa a IX-a, respectiv suma de 3.000 lei pentru cei doi elevi care au obţinut media 10,00 la examenul de Bacalaureat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More