Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Elevii de 10 ai Dejului, premiați de Primăria Municipiului Dej – FOTO

0 107

Cei cinci elevi dejeni care au obținut în anul 2017 media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, au fost premiați de Primăria Municipiului Dej.

Premierea elevilor Vlad Racolța, de la Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”, care a obținut media 10 la Bacalaureat, Haraguș Maria Claudia- Școala Gimnazială  „Avram Iancu”,  Hozai Cristina Ioana- Școala Gimnazială „Avram Iancu” și  Mora Radu- Irinel – Școala Gimnazială   ”Mihai Eminescu”, care au obținut media 10 la Evaluarea Națională, a avut loc duminică, 23 iulie, pe scena Festivalului ”Samvs”, cadru în care au fost felicitați de primarul Dejului, Morar Costan.

Elevul Bote Tudor-Andrei- Colegiul Național ” Andrei Mureșanu”, care a obținut media 10 la Evaluarea Națională și nu a fost prezent în localitate, a fost premiat astăzi, 27 iulie, la Primăria Municipiului Dej.

”Sunt elevi care fac cinste orașului nostru, elevi care s-au remarcat printre cei mai buni din județ și din țară. Merită tot respectul nostru de aceea, la fel cum am făcut în anii precedenți, am dorit să îi premiem într-un cadru festiv. Îi felicit încă o dată pe toți elevii, cadrele didactice care i-au pregătit și părinții care i-au susținut”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More