Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevii de la CNAM Dej încep anul în noile săli de clasă FOTO

0 78

Începând de astăzi, elevii și profesorii Colegiului Național Andrei Mureșanu beneficiază de noile condiții oferite de proiectul pe fonduri europene „Reabilitare Colegiu Andrei Muresanu Dej”, implementat de Primăria Municipiului Dej, în cadrul instituției de învățamânt dejene.

În valoare de aproximativ 18,5 milioane lei, proiectul a fost finanțat în data de 29.11.2010, a avut ca perioada de implementare 38 de luni, termenul de finalizare fiind 28.01.2014.

În cadrul investiției  clădirea principală a fost refațadizată, și a fost extinsă cu un nou corp de clădire în care funcționează:

– 15 săli de clasă

– 5 laboratoare

– 2 cabinete de limbi moderne

– bibliotecă

– sală de lectură

– cabinet medical

– sala de sport cu vestiare

– sala pentru concursuri

– depozite material didactic

„Deși perioada de implementare a proiectului este sfârșitul lunii ianuarie, am făcut tot ce a depins de mine, ca după vacanța de iarnă, elevii să-și reânceapă cursurile în noile săli de clasă , laboratoare și cabinete. Inaugurarea obiectivului o vom realiza în cursul primăverii, moment în care vom marca finalul celei  mai mari investiții pe fonduri europene, în învățământ, din Transilvania, la  aproximativ 3 luni , de la inaugurarea unui alt proiect de anvergură <<Modernizare și extindere Liceul Alexandru Papiu Ilarian>>”, subliniază primarul Municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More