Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevii din anii terminali și profesorii din Bistrița-Năsăud primesc peste 150 de mii de măști de protecție de la Ministerul Educației

0 118

Ministerul Educației a achiziționat pentru elevii și cadrele didactice din județul Bistrița-Năsăud peste 150 de măști de protecție.

Astfel, scriu cei de la Adevărul, măștile vor fi puse la dispoziţia elevilor şi profesorilor care merg la şcoală începând de săptămâna viitoare.

Măştile au ajuns la Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de azi, 30 mai, vor fi distribuite către toate unităţile de învăţământ din judeţ unde se vor ţine cursuri şi examene, notează aceeași sursă citată.

Guvernul a făcut posibil ca reluarea orelor de pregătire pentru testarea naţională şi bacalaureat să reînceapă într-un mediu sigur, respectând măsurile de siguranţă, asigurând măşti de protecţie pentru absolvenţii noştri şi pentru profesorii care îi îndrumă, spune prefectul Stelian Dolha.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More