Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevii Școlii Gimnaziale Bobâlna au luat trei premii I la trei Festivaluri Concurs de colinde – FOTO

0 65

Grupul de colindători ”Olpret” format din elevi ai Școlii Gimnaziale din Bobâlna, au câștigat trei locuri 1 la festivalurile de colinde la care au participat în ultimele zile.

Astfel, grupul format din șapte elevi ai ciclului gimnazial au câștigat:

  • Locul I la Festivalul Concurs interjudețean „Raza Soarelui”- Ceanu Mare, desfășurat în 5 decembrie
  • Locul I la Festivalul de colinde de la Colegiul Tehnic „Ana Aslan” Cluj pentru repertoriu autentic
  • Locul I la Festivalul – Concurs de colinde/scenete în cadrul Proiectului Tradiție Creștină – oglindită prin datini și obiceiuri, la Florești.

Activitățile grupului ”Olpret” de la Bobâlna nu se vor opri aici. Grupul va participa și duminică la un festival ce va avea loc la Gherla. Coordonatorii acestui proiect sunt prof. Molnar Gabriela, prof. Vescan Adina și director, prof. Samsudean Flavia Alina.

În parteneriat cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, manager de proiect fiind Marinela Zăgrean Istici, elevii școlii din Bobâlna au scos un CD cu colinde tradiționale, intitulat „Tineri Colindători din județul Cluj”, alături de alte grupuri din 9 școli clujene.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More