Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Elevii școlilor din Dej au susținut un spectacol impresionant de colinde la Primăria Dej – FOTO/VIDEO

0 78

Sala mare a Primăriei Dej a găzduit vineri după-amiaza un impresionant spectacol de colinde susținut de elevii școlilor din Dej.

Spectacolul a fost deschis de mesajul de bun venit adresat de primarul Costan Morar, cel care a fost gazda acestui eveniment de suflet pus la cale de elevii și dascălii lor dejeni.

Pe scena din Sala mare a Primăriei au urcat și au cântat câte două colinde grupuri de elevi de la Școala Generală nr. 1, Școala Gimnazială ”Avram Iancu”, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”, Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”, Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși”, Școala Gimnazială Specială Dej, Liceul Tehnologic ”Someș” Dej, spectacolul fiind încheiat de o suită magistrală de dansuri populare a Ansamblului Folcloric ”Someșana”.

Ca o gazdă primitoare care este colindată, primarul Costan Morar și-a răsplătit colindătorii cu câte o cutie de dulciuri, iar copiii aflați în sală pentru a-i urmări pe ceilalți de pe scenă au primit fiecare câte o ciocolată.

La finalul evenimentului, toți cei care au mai rămas în sală au urcat pe scenă pentru o ultimă colindă, care să încheie așa cum se cuvine un astfel de eveniment.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1037555502973883.1073742130.467241263338646&type=3

Revenim cu imagini video de la eveniment

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More