Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevii vor avea gratuitate pe transportul local, intrare liberă la muzee, filme și spectacole

0 427

Potrivit unui proiect adoptat de Senat, elevii vor beneficia gratis de transportul local în comun și au intrare liberă la muzee, filme și alte manifestări culturale.

Potrivit celor de la Profit.ro, elevii vor avea gratuitate pentru transportul local în comun, dar și intrare gratuită la muzee, concerte, spectacole de teatru, operă sau film și la alte manifestări culturale și sportive organizate de instituții publice.

Aceste prevederi au fost adoptate luni de Senat, iar pentru a intra în vigoare mai trebuie doar promulgate de șeful statului. Elevii din învățământul obligatoriu, profesional și liceal acreditat/autorizat beneficiază de gratuitate pentru transportul local în comun de suprafață naval și subteran precum și pentru transportul rutier județean și interjudețean, feroviar și naval, pe tot parcursul anului calendaristic, se stipulează în proiect.

De asemenea, același proiect numește faptul că elevii beneficiază de gratuitate pentru accesul la muzee, la concerte, la spectacole de teatru, de operă, de film și la alte manifestări culturale și sportive organizate de instituții publice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More