Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elevul electrocutat la Turda a decedat

0 82

lumanare mort

Elevul din Turda ce s-a curentat la o linie de înaltă tensiune prin care treceau 27.000 de volţi a decedat. Acesta suferise arsuri pe 80% din suprafaţa corpului.

Rând pe rând, toate organele vitale ale tânărului de 16 ani au cedat. Medicii de la Spitalul “Grigore Alexandrescu” au facut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-i salva viaţa. Elevul a fost supus unei operaţii chirurgicale de transplant de piele însă nu mai făcea faţă altei intervenţii. Astăzi, medicii s-au văzut nevoiţi să declare decesul.

“Era o arsură foarte gravă, prin electrocutare, cu multiple complicaţii. Băiatul a venit intubat de la bun început şi în stare foarte gravă. Medicii au zis din prima zi că nu sunt şanse ca el să supravieţuiască. Ficatul, rinichii au cedat şi cel mai probabil  acum inima tânărului. Are marcă de intrare a curentului electric prin mâna stânga şi ieşită la nivelul picioarelor. Practic, totul e pârjolit în el iar mâna stângă carbonizată”, a declarat pentru NewsCluj.ro, Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

Citeşte şi: Copil electrocutat în zona Triajului Turda

Adolescentul electrocutat la Turda era în timpul orei de sport. Are şanse minime de supravieţuire

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More