Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elicopterul SMURD din Sălaj ar putea deveni funcțional din acest an

0 42

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat, vineri, la Cluj, că elicopterul SMURD care va deservi din județul Sălaj Regiunea de Nord-Vest ar putea deveni funcțional din acest an.

‘Baza unde va fi amplasat elicopterul SMURD este aproape gata, a făcut-o Consiliul Județean Sălaj. Există elicopter de rezervă pentru pornire, să vedem cu colegii de la aviație, pe partea de piloți, de pregătire. Eu sper ca în cel mai scurt timp, în cursul acestui an, să reușim să pornim baza’, a spus Raed Arafat, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor.

Raed Arafat a participat, vineri, la festivitățile ocazionate de ‘Înmânarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Avram Iancu al județului Cluj’ și ‘Aniversarea a 80 de atestare documentară a pompierilor militari din Cluj’, desfășurate în fața Teatrului Național din Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More