Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Elicopterul SMURD pentru regiunea Nord-Vest va ajunge în Sălaj

0 183

elicopter smurd

Până la finalul acestui an un elicopter SMURD va fi alocat regiunii de Nord-Vest, centrul de comandă urmând a fi amplasat la Cluj-Napoca. Elicopterul va fi însă amplasat cel mai probabil într-o localitate din județul Sălaj.

Prezent la Cluj-Napoca, la o conferință susținută la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat că regiunea de Nord-Vest va beneficia de un nou elicopter SMURD până la finalul acestui an.

Chiar dacă centrul de comandă pentru acest elicopter va fi amplasat la Cluj-Napoca, Raed Arafat spune că elicopterul va trebui amplasat într-o localitate din județul Sălaj, pentru a putea lucra complementar față de cel din Târgu Mureș.

”Clujul trebuie să înţeleagă că elicopterul nu trebuie plantat la Cluj pentru a fi capabil să deservească întreaga regiune,” a spus Arafat citat de ziuadecluj.ro.

Astfel, elicopterul va putea deservi atât județele Cluj și Sălaj, cât și Maramureșul și Satu Mare.

Citiți și: Bătaie pe elicopterul SMURD între Maramureș și Cluj

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More