Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Emanuel Mocan, un tânăr din Dej, reprezintă România la Olimpiada Young Chefs din India

0 69

Începând cu 26 ianuarie are loc în India a doua ediție a Olimpiadei Young Chefs, eveniment care se desfășoare în New Delhi, Mumbai, Bangalore și Kolkata pe parcursul a patru zile.

România este reprezentată la acest concurs internațional de Emanuel Mocan, un tânăr de 19 ani din Dej, ca tânăr bucătar student, și Chef Cezar Munteanu ca mentor, prin American Hotel Academy din Brașov.

Olimpiada Young Chefs este un concurs internațional adresat bucătarilor din academii, studenți care urmează cursurile de management culinar ale unei instituții de învățământ superior, iar la ediția din acest an din India participă 67 de bucătari din 67 de țări, având în vedere că în acest an India aniversează 67 de ani de când a devenit Republică.

Guvernul indian asigură cazarea, restul cheltuielilor fiind acoperite prin autofinanțarea academiei, fără nici un fel de susținere de la nicio asociație de profil din România.

Mentorul tânărului din Dej a declarat pentru tophospitality.ro că își dorește să reprezinte țara cu demnitate și profesionalism, iar Emanuel este cel mai potrivit pentru misiune:

”Emanuel Mocan are 19 ani, vine dintr-o familie înstărită din Dej și este student la American Hotel Academy din Brașov. Talentat și disciplinat, cu un concurs internațional câștigat la Paris la activ, este „unul din cei mai puternici candidați”, arată sursa menționată, citându-l pe Abdullah Ahmed, directorul International Institute of Hotel Management.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More