Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Emanuel Ungureanu atacă din nou incompetența din sistemul medical: „Acest sistem nu a vrut schimbarea cu adevărat niciodată”

0 168

Într-un interviu oferit celor de la Hot News, Emanuel Ungureanu își varsă din nou furia asupra sistemului medical ultra politizat din România.

Vedem aceiași procurori incompetenți, aceiași manageri incompetenți, aceiași politicieni incompetenți. Ne învârtim în cerc din cauză că noi căutăm soluții de la oameni compromiși, a declarat acesta pentru Hot News.

Deputatul explică în contextul tragediei de la Piatra Neamț, faptul că infrastructura este aproape de neschimbat atâta vreme cât există interese politice la mijloc: În primul rând, toată infrastructura spitalicească învechită a fost imposibil de reabilitat temeinic atâta timp cât exista un interes din partea unor politicieni ca prin managerii de spitale și firmele lor prietene să fure bani din reabilitări făcute de mântuială. S-au cumpărat prize la suprapreț, instalații și echipamente electrico-sanitare de proastă calitate, în așa fel încât un băiat deștept care dă șpagă la partid și la manager să poată câștiga, iar firma lui să aibă de unde da și celor care îi facilitează contractul.

Iar dacă cereți probe, vă puteți uita la cazul Bănicioiu. Ce face el? Merge pe lângă un ministru liberal, Nicolăescu, și face trafic de influență pentru a pune doi manageri în anumite spitale, pentru ca niște oameni de afaceri să poată câștiga contractele cu spitalul. Scopul? Foarte simplu: jaful, a mai adăugat Emanuel Ungureanu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More