Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Emil Boc: Azi m-am vaccinat cu a doua doza de vaccin AstraZeneca

0 91

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat, luni, că a primit a doua doză de vaccin AstraZeneca, afirmând că „totul a evoluat normal”. „Susţin procesul de vaccinare şi consider ca pe această cale vom învinge pandemia, iar viaţa noastră va reveni la normalitatea pe care am avut-o înainte de pandemie (sau cât mai aproape de acea normalitate)”, a declarat Boc.

„Azi m-am vaccinat cu a doua doza de vaccin Astrazeneca. Totul a evoluat normal. Mulţumiri speciale tuturor echipelor medicale care asigură procesul de vaccinare. Este un maraton şi la sfârşitul acestuia vom fi cu TOŢII câştigători”, a scrie Emil Boc pe Facebook, postând şi mai multe fotografii din centrul de vaccinare.

El a menţionat că prin vaccinare viaţa va reveni „cât mai aproape” de normalitatea dinainte de pandemie.

„Susţin procesul de vaccinare şi consider ca pe aceasta cale vom învinge pandemia, iar  viaţa noastră va reveni la normalitatea pe care am avut-o înainte de pandemie ( sau cât mai aproape de acea normalitate)”, a adăugat Boc.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a primit, în 15 februarie, prima doză de ser AstraZeneca, el recomandându-le tuturor să se imunizeze.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More