Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Emil Boc: Nu am luat nicio decizie privind o nouă candidatură la primărie

0 320

Emil-Boc4

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, susține că nu a luat nicio decizie deocamdată privind o nouă candidatură la primărie, punctând că este preocupat de problemele municipiului.

„Nu am luat nicio decizie în acest sens, pentru că, pentru mine, în acest moment, cele mai importante probleme pe care le am sunt cele legate de rezolvarea problemelor presante şi stringente ale oraşului. Şi mă refer la problema rezolvării gunoaielor pe termen mediu sau cea a gestionării celor 150 de milioane de euro, proiecte europene în derulare. Aceste lucruri mă preocupă în momentul de faţă. Ar fi caraghios ca, în momentul în care ai problema gunoaielor atât de stringentă, pe tine să te preocupe mandate şi candidaturi. Cred că pe cetăţeni îi interesează în primul rând să vadă că au gunoaiele ridicate de la uşă, asta îi interesează pe clujeni şi nu ce va face un primar peste un an”, a declarat Boc, miercuri, într-o conferinţă de presă.

De altfel, Emil Boc nu și-a anunțat încă intenția de a candida la Primăria Clujului nici în cadrul noului PNL Cluj. Recent, liberalii clujeni din localitățile unde nu există primari PNL și-au anunțat intențiile de a candida la primărie, în cadrul unei competiții interne, urmând ca din toamna acestui an să se înscrie pe listele de candidați ai PNL și pretendenții din localitățile unde sunt deja primari PNL. Abia în acest caz și-ar putea anunța intrarea în cursă și Emil Boc, actualul primar al municipiului Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More