Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Emil Boc și răfuielile din PNL. „Nu îmi doresc nici o funcție în PNL. Schimbarea președintelui se discută doar la congres”

0 114

Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, a declarat azi, 19 ianuarie, referitor la scandalul din Partidul Național Liberal, că „până la un punct” este firesc să se discute în public problemele din interior, însă continuarea polemicii este „păguboasă”.

PNL este un partid viu, dinamic și este firesc să existe puncte de vedere din interior exprimate în exterior. Până la un punct însă. Continuarea lor e nefirească, păguboasă. Trebuie să rămână în partid. Vom avea un congres unde trebuie să fie o comptetie politică între programe. Cred că PNL are nevoie și de Rareș Bogdan și de Robert Sighiartu, iar cei care vor merge la congres vor stabili locul fiecaruia în partid, a declarat Boc, citat de către cei de la Digi 24.

Acesta susține că nu își dorește nici o funcție în cadrul partidului liberal și că aceste probleme vor fi discutate și decise în congresul partidului.

Nu îmi doresc nicio funcție în PNL. Schimbarea președintelui se discută doar la congres. Fiecare pe componenta lui are loc în acest partid. Consider ca acum avem nevoie de perfomanță în actul de guvernare. Probleme noastre au fost punctate, dar acum a continua este ineficient. Trebuie să le oferim cetățenilor șansa la un trai mai bun.

Sa trecem bugetul, să continuăm parteneriatul cu președintele României și să avem succes în actul de guvernare, a mai declarat Emil Boc, notează aceeași sursă citată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More