Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Emil Radu Moldovan, reales în funcția de președinte al organizației județene a PSD Bistrița-Năsăud

0 45

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a fost ales, vineri seară, pentru a treia oară, în funcția de lider al organizației județene a PSD, cu unanimitate de voturi din partea celor 536 delegați prezenți.

Radu Moldovan, care după alegerile prezidențiale a demisionat de la șefia organizației, ca ulterior să fie desemnat președinte interimar, nu a avut niciun contracandidat pentru această funcție.

Pe funcția de președinte executiv al PSD Bistrița-Năsăud a fost reconfirmat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, iar pe cea de secretar, primarul comunei Lechința, Romeo Florian, care este și președinte al filialei județene a Asociației comunelor din România, ambii neavând contracandidați.

Printre cei 15 vicepreședinți aleși vineri seară se numără și cei trei parlamentari PSD de Bistrița-Năsăud, deputații Doina Pană și Daniel Suciu și senatorul Ioan Deneș, primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu, și cel al orașului Năsăud, Mircea Romocea, liderul organizației județene de tineret, Bogdan Gruia Ivan, și liderul Ligii aleșilor locali ai PSD, Doru Crișan, care conduce primăria comunei Prundu Bârgăului.

”Ziua de astăzi a fost o mare întâlnire de familie, și o întâlnire a mea cu familia mea lărgită, echipa social-democrată din județul Bistrița-Năsăud.

Fac politică pentru că îmi place și pentru că îmi sunt dragi oamenii! Simt că prin politică și administrație pot să le fiu de folos oamenilor și îi invit pe toți cei care își doresc să facă bine oamenilor, să vină în echipa noastră de prieteni!

Vreau să mulțumesc pentru încredere și prietenie fiecăruia dintre cei 7211 colegi din PSD Bistrița-Năsăud și să le spun că mă simt onorat să fiu colegul lor! Vreau să le mulțumesc pentru suportul de azi și pentru susținerea constantă, Președintelui PSD Liviu Dragnea și Președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea”, a afirmat Emil Radu Moldovan.

La conferința județeană de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud au participat ca invitați președintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, și liderii PSD din județele Suceava și Mureș.

Președintele reales al PSD Bistrița-Năsăud a ținut să le mulțumească tuturor colegilor pentru votul de încredere și să îl asigure pe Liviu Dragnea de susținerea sa.

„E din ce în ce mai complicat să faci astăzi politică, e din ce în ce mai complicat să îți asumi lucruri, să faci câte ceva, pentru că presiunile sunt foarte mari. Trăim într-o administrație — și aici mă refer la funcționarii publici — timorată, extrem de prost plătită și e foarte greu să faci performanță fără a avea resursele necesare. (…) Așa cum am stat alături de Victor Ponta și stau alături de el până la capăt, așa stau și voi sta și alături de Liviu Dragnea până la capăt, pentru că eu îl cunosc foarte bine”, a spus Radu Molodovan.

La rândul său, președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, i-a sugerat lui Radu Moldovan să se alăture viitoarei sale echipe de conducere, din care a anunțat că își dorește să facă parte cel puțin trei-patru reprezentanți din Transilvania.

„Despre Radu Moldovan, eu cred că a trecut destul timp de când a plecat de la București. Poate din când în când se mai întoarce și pe la București”, a spus Dragnea.

În urma rezultatelor obținute la alegerile locale și parlamentare din 2012, PSD Bistrița-Năsăud s-a dovedit a fi cea mai performantă organizație a acestui partid din Transilvania, reușind să obțină 35 de funcții de primari, inclusiv în municipiul reședință de județ și în cele trei orașe, 31 de viceprimari, 404 consilieri locali și trei funcții de parlamentar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More