Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Emotii, trafic aglomerat si nostalgia lunilor de vacanta in prima zi de scoala VIDEO/FOTO

0 82

prima zi de scoala la gherla0071Dupa o vara plina de excursii si nopti pierdute cu prietenii a venit vremea ca elevii gherleni sa se reintoarca in salile de clasa.

Incepand de la ora 9:00, in curtile scolilor si liceelor gherlene au inceput sa soseasca sute de elevi. Clopotelul a sunat pentru prima oara si pentru copiii care au mers astazi pentru prima oara la scoala. Ei au fost insotit in aceasta zi importanta de parinti sau bunici, care au venit sa ii incurajeze pe cei mici.

Traficul in oras a fost intens, insa fara probleme majore, poate si pentru ca deschiderile festive au fost programate dupa ora 9.00, iar cei care si-au dus copii la scoala cu masina nu s-au intersectat cu cei care au mers la servici inainte de ora 8.00.

Elevi de la Scoala Generala nr.1  au format astazi patrule scolare de circulatie. Acestia i-au ajutat pe colegii lor sa traverseze corect strada, dar si pe adulti si i-au atentionat pe conducatorii auto ca trebuie sa acorde prioritate. Micutii politisti ajutati si instruiti de agentii de la politia rutiera Gherla au vegheat siguranta colegilor si au dirijat circulatia scolarilor pe trecerile de pietoni.


Foto:Filep Attila

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More