Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Emoții, zâmbete și lacrimi la festivitățile claselor terminale de liceu – FOTO/VIDEO

0 364

Festivitate CNAM DSC00025 (Medium)

Elevi, profesori sau diriginți, pe de o parte, părinți, bunici, frați și prieteni, pe de altă parte, cu toții s-au înghesuit în curtea Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” din Dej pentru a participa la emoționantele festivități ocazionate de încheierea liceului pentru clasele a XII-a.

Ca în fiecare an, finalul liceului a adus emoții pe fețele tuturor. Dacă elevii se gândeau că o etapă din viața lor s-a încheiat pentru ca imediat o alta plină de provocări să li se deschidă în față, pentru cei din asistență festivitatea nu a fost altceva decât o punte de legătură prin nostalgii spre trecutul lor de liceeni.

Profesorii și diriginții și-au luat la revedere de la elevii cărora le-au fost ”părinți adoptivi” pe parcursul liceului, în timp ce elevii și-au luat rămas bun de la școala care le-a fost a doua casă și de la colegii care le-au fost frați în perioada adolescenței.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More