Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Engleză pentru copii – Cele mai bune cursuri din oraș (P)

0 60

engleza-pentru-copii-Gherla

”Engleza Gherla” oferă cursuri de limba engleză pentru copii la cel mai înalt nivel, astfel încât copilul dumneavoastră să se dezvolte armonios. Folosind metode moderne, copilul dumneavoastră va învăţa limba engleză cu plăcere, într-un timp scurt.

Oferim lecții de engleză vorbită tuturor copiilor, de la bebeluși la tineri. Ne bazăm pe abilitatea naturală a copilului de a asimila limbă vorbită din mediul său prin ascultare repetată și încurajare.

Lecțiile asigură un mediu plăcut în care copiii pot învăța engleză cu aceeași ușurință cu care învață propria limbă maternă: cu încredere și ușurință.

Cursurile folosesc o varietate de activități interactive pentru a face limba engleză să fie o parte normală a zilei unui copilaș.

Sistemul nostru de învățare încurajează plăcerea și implicarea pentru a deschide mintea spre învățare. Copiii noștri încep să vorbească și să înțeleagă limba engleză cu o bucurie și o vitalitate pe care nu o veți întâlni într-un curs convențional.

Stimulând abilitatea naturală a copilului de a învăța prin joacă se dezvoltă creativitatea lui, imaginația și dorința de a învăța.

Cu noi, copiii vor vedea că învățatul este ușor, o lecție pe care o vor putea ține minte toată viața. La fel de important este și faptul că ei vor învăța să iubească limba în timp ce o vorbesc“.

Mai multe informaţii găsiţi la numărul de telefon: 0758.807.467

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More