Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Episcopia Sălajului arată noaptea ca o discotecă – FOTO

5 665

episcopia salajului

Sediul Episcopiei Sălajului este iluminat în culori diferite în fiecare seară de câteva zile încoace. Trecătorii, oricum atrași de dimensiunea impozantă a clădirii, sunt fascinați acum de culorile țipătoare în care este iluminată clădirea.

În fiecare seară, sediul Episcopiei Sălajului este iluminat alternativ în culori țipătoare, de la roz la mov, de la albastru sau portocaliu la verde.

Sediul Eposcopiei Sălajului a fost inaugurat anul trecut, iar construcția acestuia a costat aproape 1 milion de euro, bani proveniți în mare parte din donațiile credincioșilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Episcopiei Sălaj, Gabriel Gârdan, clădirea nu va fi iluminată permanent în sistem alternativ. În aceste zile se fac doar probe, urmând a apoi să se aleagă doar o culoare dintre cele 12 câte oferă sistemul de iluminat exterior instalat.

Oamenii spun însă că respectiva clădire arată ca o discotecă seara și că nu se cuvine ca sediul unei episcopii să fie subiect de circ. De cealaltă parte, reprezentanții Episcopiei Sălaj declară că ete normal ca o clădire de importanță publică să fie iluminată.

Până când se va decide culoarea în care va fi iluminată clădirea, credincioșii dar și curioșii se adună seară de seară la porțile Episcopiei pentru a-și face poze cu clădirea-discotecă.

Foto: Facebook – Rareș Crăciunaș

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More