Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Era beat și i-a dat mașina unui prieten. Acesta din urmă nu avea permis și a făcut accident

0 53

politia

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda efectuează cercetări privind un tânăr de 22 de ani, din municipiul Turda, care este bănuit că ar fi săvârşit infracţiunile de „vătămare corporală din culpă”, „abuz de incredere”, „conducere fără permis”  şi  „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal. 

 În fapt, ieri, la Poliţia municipiului Turda s-a prezentat un bărbat de 43 ani din localitate, care a reclamat că o persoană pe care nu o cunoaşte i-a condus autoturismul şi l-a accidentat la intersectia străzilor Ştefan cel Mare cu Războieni, din municipiul Turda.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că partea vătămată împreună cu un alt bărbat s-ar fi deplasat cu autovehiculul la un local din municipiul Turda, unde au consumat băuturi alcoolice. Un tânăr din local, cunoscut de bărbatul care îl însoţea, s-a oferit să conducă autoturismul, având în vedere că ei au consumat băuturi alcoolice.

Partea vătămată i-a încredinţat acestuia cheile autoturismului pentru a-i conduce la un alt local, iar în jurul orelor 05:30, după ce a mai consumat băuturi alcoolice, a constatat că tânărul a plecat cu autoturismul într-o direcţie necunoscută.

În timp ce se deplasa către domiciliu cu un taxi, ajuns la intersectia străzilor Ştefan cel Mare şi Razboieni, partea vătămată a observat autoturismul personal care era suspendat pe o bordură din beton, acesta fiind avariat.

În urma activităţilor desfăşurate poliţiştii au identificat un tânăr de 22 ani, din municipiul Turda care ar fi condus autoturismul, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,22 g/l alcool în aerul expirat. Cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat că tânărul nu poseda permis de conducere.

De asemenea, s-a stabilit că acesta era însoţit de o tânără de 17 ani din municipiul Turda, care în urma accidentului ar fi fost rănită uşor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „abuz de incredere”, „conducere fără permis”  şi  „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More