Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Eroi căzuți la datorie, comemorați la Ilva Mare – FOTO

0 285

Comuna Ilva Mare din judeţul Bistriţa-Năsăud a găzduit duminică un eveniment de comemorare a eroilor din localitate, căzuţi la datorie. 

La activitate au participat preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa – Năsăud, domnul Emil Radu Moldovan, Inalt Preasfintitul Parinte Andrei Andreicut, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului si Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului, comandantul Brigăzii 81 Mecanizată “General GRIGORE BĂLAN”, colonel Iulian Berdilă, primarul comunei Ilva Mare, domnul Alexandru Anca, alături de invitaţi şi cetăţeni ai comunei.

Activitatea a debutat cu acordarea onorului militar persoanelor oficiale, care au salutat Drapelul de Luptă sI ulterior a fost intonat Imnul Naţional al României.

IPS Andrei Andreicuț a oficiat serviciul religios, împreună cu un sobor de preoţi, iar în încheiere Înalt Preasfințitul Părinte a adresat celor prezenți un cuvânt de învățătură.

Au fost rostite alocuţiuni de către domnul Alexandru Anca, primarul comunei Ilva Mare și domnul Emil Radu Moldovan, în care s-au reiterat greutățile prin care a trecut comunitatea de pe Valea Ilvelor de-a lungul timpului, dar oamenii au rămas aceiași, cu credință în Dumnezeu și cu gândul la mai bine, oameni harnici și cu sufletul curat.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More