Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Eroul dejean Iuliu –Vasile Unguraş, comemorat în Cimitirul Mare din Dej – FOTO

0 159

Militarul dejean Iuliu-Vasile Unguraș, căzut la datorie în teatrul de operații militare din Afganistan a fost comemorat duminică la mormântul său din Cimitirul Mare din Dej.

În data de 20 martie, la Cimitirul Mare din Dej, s-a organizat ceremonia militară de comemorare a maiorului (p.m.) Iuliu –Vasile Unguraş căzut la datorie, în anul 2009, în timpul unei misiuni de patrulare în teatrul de operaţii Afganistan.

La această activitate a participat comandantul Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”, general-maior Ioan Manci, comandantul Bazei 4 Logistică ”Transilvania”, colonel ing. Viorel Bolunduţ, comandanţii unităţilor militare din garnizoana Dej.

De asemenea, i-au adus un pios omagiu maiorului (p.m.) Iuliu –Vasile Unguraş şi militari din Batalionul 265 Poliţie Militară din Bucureşti, cei care i-au fost camarazi în teatrul de operaţii. Activitatea s-a încheiat cu depuneri de coroane şi jerbe de flori la mormântul eroului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More