Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Eroul zilei. Hoț prins de un jandarm aflat în timpul liber

0 166

Un jandarm aflat în timpul liber a dus la prinderea și imobilizarea unui hoț care se afla sub control judiciar pentru alte infracțiuni.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, miercuri, 17 iulie, în jurul  orei  12.00, plutonier Andrei Gîvan, aflat în timpul liber într-un magazin din Cluj-Napoca, a observat un bărbat care fugea spre ieșire, având asupra sa o geantă. În urma acestuia alerga un agent de pază, strigându-i să se oprească.

Jandarmul şi-a lăsat imediat căruciorul de cumpărături și a început să alerge după fugar. A reușit să-l prindă şi-a declinat identitatea, trecând apoi la imobilizarea acestuia. Consecutiv, a luat legătura cu dispeceratul unității, în vederea trimiterii unui echipaj. 

plt. Andrei Gîvan

După sosirea echipajului, au fost întocmite actele de sesizare a faptei de natură penală. În urma verificării în baza de date, s-a constatat că bărbatul se afla sub control judiciar pentru săvârşirea altor infracţiuni.

  Jandarmii clujeni au predat persoana Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca pentru continuarea demersurilor legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More