Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Ești femeie, ești puternică”, o campanie demarată de organizația de femei a ALDE Dej – FOTO/VIDEO

0 83

La sediul Alianței Liberalilor și Democraților Europeni a avut loc vineri prima acțiune din cadrul campaniei ”Ești femeie, ești puternică”, inițiată de organizația de femei a formațiunii politice.

Sub sloganul ”Frumusețea femeii”, prima acțiune a acestei campanii a reunit la sediul ALDE Dej, alături de femeile din conducerea organizației, și invitate din organizația de la Gherla, simple membre sau simpatizante.

Pe lângă scopul de socializare și conștientizare a rolului femeii în societate și chiar în viața politică, acțiunea a avut ca menire educarea femeilor în arta machiajului, a coafurii sau manichiurii, participantele la acțiune fiind răsfățate cu astfel de servicii de către invitatele speciale: Gabriela Toma (make-up), Iulia Suărășan (hairstyle), Bianca Lar (manichiură), în timp ce Patricia Miclea a realizat o prezentare de produse profesionale.

Greti Neag, președintele OFLDE Dej, și Gabriela Alexandru, vicepreședinte, s-au declarat încântate de efectul acestei acțiuni, spunând că această campanie adresată femeilor se va derula pe parcursul unui an de zile pentru toate femeile din Dej și din împrejurimi, prin intermediul unor astfel de acțiuni, cu diverse tematici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More