Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Europarlamentarul Corina Crețu a făcut vineri o scurtă vizită la Dej – FOTO/VIDEO

0 63

Corina Cretu in vizita la Dej (7)

Deși nu este începută campania electorală pentru alegerile europarlamentare din acest an, europarlamentarul Corina Crețu a luat azi pulsul alegătorilor dejeni.

Prezentă la Dej, într-o scurtă vizită, după ce ieri a participat la Cluj-Napoca la Gala Excelenței Organizației de Femei Social-Democrate, Corina Crețu a susținut o conferință de presă în sala de ședințe a Consiliului Local Dej. Alături de vicepreședintele PSD au fost deputatul Cornel Itu, președintele PSD Cluj Remus Lăpușan, consilierul județean Vasile Sălătioan, dar și primarul Costan Morar.

După conferința de presă, Corina Crețu s-a întâlnit cu alegătorii în Sala Mare a Primăriei Dej, unde a vorbit despre alegerile europarlamentare, despre scindarea USL, dar și despre veșnica dispută cu PDL și președintele Traian Băsescu.

Odată cu vizita Corinei Crețu la Dej, social-democrații din organizația locală au profitat de ocazie, în preajma zilei de 8 Martie, pentru a oferi câte o floare femeilor social-democrate prezente la întâlnirea cu europarlamentarul PSD.


Europarlamentar Corina Cretu in vizita la Dej by Irina Maxim

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More