Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Eurovision 2013: ”Cele două mari familii – Scandinavia și Mama Rusie – au învins” – VIDEO

0 103

cezar ouatu finala eurovision

Reprezentantul României la finala Eurovision de sâmbătă seara, Cezar Ouatu s-a arătat dezamăgit de locul 13 ocupat în clasamentul final, dar spune că rezultatele au fost influențate geografic și politic: ”Eu am fost favorit la titlu din partea fanilor.”

Finala a fost câştigată, așa cum era de așteptat, de reprezentanta Danemarcei, Emmelie de Forest. Aceasta a interpretat piesa „Only Teardrops”, care a obţinut un total de 281 de puncte.

„Eu, profesional şi personal, mă simt împlinit. Mi-aş fi dorit un loc mai bun în clasamentul final, pentru mine şi pentru România, dar ştiu că ceea ce a ţinut de mine am făcut. Show-ul nostru a ieşit foarte bine, am muncit cu toţii enorm şi le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil ca această muncă de echipă să prindă formă. Le mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi au votat România. România rămâne, însă, o ţară negată oarecum de Europa, aşa că, în această seară, cele două mari familii – Scandinavia şi ‘Mama Rusie’ – au învins. Eu am fost favorit la titlu din partea fanilor, dar, geopolitic vorbind, nu mai ţine de mine…”, a declarat Cezar, pentru MEDIAFAX.

Emmelie de Forest a câştigat competiţia din acest an cu piesa „Only Teardrops”, care a obţinut un total de 281 de puncte.

Pe următoarele două locuri în clasament la Eurovision 2013 s-au situat Azerbaidjan, cu 234 de puncte, şi Ucraina, cu 214 puncte.

Reprezentantul României, Cezar, care a participat cu piesa „It’s My Life” (muzică şi versuri Cristian Faur), a obţinut un total de 65 de puncte. Cezar nu a primit de la nicio ţară punctajul maxim de 12 puncte, în timp ce câte 10 puncte au fost acordate reprezentantului României de către Republica Moldova şi Grecia.

La rândul său, România a acordat 12 puncte reprezentantei Republicii Moldova, 10 puncte pentru Azerbaidjan şi 8 puncte pentru Norvegia.

Aliona Moon, reprezentanta Republicii Moldova la ediţia din acest an a Eurovision, care a concurat cu o piesă în limba română – „O mie” – , s-a clasat pe locul al 11-lea, obţinând 71 de puncte.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More