Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

„Evadare în parc 3 ” se amână pentru duminică, la Dej

0 65

evadare in parc 3 dej

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile ce se anunță sâmbătă, Cercetașii Dejeni au luat decizia de a muta evenimentul ”Evadare în parc 3” pentru duminică, 13 septembrie, începând cu ora 16:00, când meteorologii anunță soare și temperaturi plăcute pentru a petrece timp în natură.

„Evadare în parc” este o inițiativă a tineretului ce susține utilizarea mai activă a parcului și promovează un stil de viață sănătos.

Vă reamintim că la „Evadare în parc 3” aveți șansa de a participa la concursuri inedite și de a vă bucura de diverse activități pentru toate vârstele precum: bibliotecă în aer liber, hămăceala, hamac zburător, cățărat pe lăzi de bere, jocuri pentru copii, ateliere de scriere creativă, noduri de pictură și parkour și multe alte surprize. De la ora 20:00, Cercetașii vor aprinde în parc în jur de 1000 de lumânări în gulguțe.

Ulterior evenimentului vom face o cerere autorităților dejene, prin care vom solicita să permită accesul în Parc cu hamace, cu o pătură, în scopuri recreative pozitive (pentru a citi o carte etc), după modelul altor orașe.

Vă vom ține permanent la curent cu noutățile apărute pe pagina de facebook

https://www.facebook.com/cercetasii.dejeni

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More