Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Evadare în Parc ajunge la Dej la ediția a patra

0 50

Duminică 11 septembrie ora 16, în Parcul Mare din Dej, Cercetașii Dejeni organizează cea de-a patra ediție a activității ,,Evadare în parc” care are ca și scop redescoperirea parcului și utilizarea sa mai activă, precum și stimularea practicării voluntariatului.

Evenimentul se adresează copiilor și tinerilor, având o gamă variată de activități. În prima parte a evenimentului organizatorii au pregătit pentru dejeni o zonă de hamace și lectură, hamac zburător, o zonă de boardgames, un atelier de pictură, de împletit codițe și brătări.

Și cei mici se vor putea bucura de experiența ,,evadării” în parc, fiind pregătite diverse jocuri pentru ei. Nu va lipsi nici zona de muzică dar și alte surprize.

Pentru ediția din acest an s-au pregătit alte două activități noi: atelier de jonglerii și urcare pe coardă cu blocatorul. Tot în cadrul acestei activități, avem un punct în care se vor desfășura înscrieri de noi membri.

”În jurul orei 21, invităm dejenii să participle la aprinderea a 1 000 de lumânări așezate în gulguțe”, mai spun organizatorii despre una dintre cele mai așteptate și spectaculoase activități.

”Evadare în parc” este un proiect realizat 100% de tineri voluntari care își doresc un parc mai activ, unde este folosit tot spațiul, nu doar aleile. Vă îndemnăm pe toți să luați o pătură, un hamac (dar și protecțiile aferente pentru a nu afecta copacii) și mai ales voia bună și să veniti în Parcul Mare!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More