Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Evaluarea Națională și BAC-ul nu țin cont de carantină! Elevii vor da examenele la datele stabilite

0 286

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a afirmat că examenele naționale se vor susține față în față la datele care au fost anunțate.

Examenele sunt programate a fi susținute la aceleași date care sunt știute de mult timp. O certitudine este că ele vor fi organizate cu prezență fizică, a spus Cîmpeanu, referindu-se la Bacalaureat și Evaluarea Națională. Pentru elevii din zonele care vor fi în carantină la data susținerii examenelor, sunt deja discuții pentru ca ei să poată participa.

Avem demarate discuții la nivelul CNSU și pentru situația în care unele localități ar fi în carantină, de analiză a posibilității de a organiza în condiții de respectare a unor reguli în plus de siguranță sanitară inclusiv în acele localități să solicităm organizarea examenului naționale, știut fiind că ele sunt determinate pentru viitorul oricărui tânăr, a explicat ministrul Educației.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More