Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Evaziune fiscală, contrabandă şi amenzi

0 163

Poliţia economică e pornită să demaşte evaziunea fiscală şi contrabanda. S-au dat amenzi nenumărate şi, de asemenea, au fost confiscate mai multe pachete de ţigări.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat, în perioada 14-15 noiembrie, acțiuni pe raza întregului județ Bistriţa-Năsăud, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, a contrabandei și a comerțului ilicit.

În urma controalelor și a verificărilor au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, conform legii privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare totală de 20 000 lei și a fost confiscat numerar în sumă de 235 lei.

În aceeași perioadă a fost constatată o infracțiune de contrabandă, fiind indisponibilizate 800 de țigarete, despre care există suspiciunea că ar proveni din contrabandă. De asemenea, în perioada următoare, polițiștii de investigare a criminalității economice vor desfășura acțiuni similare pe raza întregului județ, care urmăresc asigurarea unui climat optim de ordine, liniște și legalitate a mediului de afaceri.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.