Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Eveniment chinologic la Dej: Întâlnire a rasei de câini de vânătoare copoiul slovac – FOTO

0 1.633

În perioada 10 -11 noiembrie, la inițiativa ing. silvic Emilian Radu, Dejul a fost pus din nou pe harta chinologiei românești.  Aşa cum deja ne-a obișnuit, pasiunea pentru câini de vânătoare a inițiatorului acestui eveniment, a adunat în aceste zile în urbea noastră un număr de 15 pasionați ai rasei de câini pentru vânătoare numită copoiul slovac.

Acest eveniment a avut ca scop întâlnirea pasionaților și fanilor acestei rase și analizarea comportamentului ei în cadrul unei vânători colective la mistreț, prin metoda la goana cu câini. Acțiunea de vânătoare a avut loc în cadrul Asociației de Vânătoare SOMEȘ Dej, cu această ocazie fiind prezenți un număr de aproximativ 40 de vânători din toate colțurile țării.

Astfel, vânătoarea desfășurată a avut un real succes, martorii la acest eveniment fiind impresionați de modul de desfășurare a vânătorii, de ospitalitatea gazdelor și nu în ultimul rând de calitățile acestei rase de câini, recent importate în România, fără de care reușita acestui eveniment și tablourile de vânătoare din prima și a doua zi nu ar fi fost atât de frumoase.

”Lăsăm instantaneele să vorbească în locul cuvintelor și le mulțumim celor implicați în organizarea acestui eveniment pentru că încă o dată au reușit să pună zona noastră într-o bine meritată poziție fruntașă a evenimentelor chinologice și cinegetice desfășurate în țara noastră”, spune Emilian Radu, inițiatorul acestui eveniment.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.