Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Eveniment chinologic la Dej: Întâlnire a rasei de câini de vânătoare copoiul slovac – FOTO

0 2.343

În perioada 10 -11 noiembrie, la inițiativa ing. silvic Emilian Radu, Dejul a fost pus din nou pe harta chinologiei românești.  Aşa cum deja ne-a obișnuit, pasiunea pentru câini de vânătoare a inițiatorului acestui eveniment, a adunat în aceste zile în urbea noastră un număr de 15 pasionați ai rasei de câini pentru vânătoare numită copoiul slovac.

Acest eveniment a avut ca scop întâlnirea pasionaților și fanilor acestei rase și analizarea comportamentului ei în cadrul unei vânători colective la mistreț, prin metoda la goana cu câini. Acțiunea de vânătoare a avut loc în cadrul Asociației de Vânătoare SOMEȘ Dej, cu această ocazie fiind prezenți un număr de aproximativ 40 de vânători din toate colțurile țării.

Astfel, vânătoarea desfășurată a avut un real succes, martorii la acest eveniment fiind impresionați de modul de desfășurare a vânătorii, de ospitalitatea gazdelor și nu în ultimul rând de calitățile acestei rase de câini, recent importate în România, fără de care reușita acestui eveniment și tablourile de vânătoare din prima și a doua zi nu ar fi fost atât de frumoase.

”Lăsăm instantaneele să vorbească în locul cuvintelor și le mulțumim celor implicați în organizarea acestui eveniment pentru că încă o dată au reușit să pună zona noastră într-o bine meritată poziție fruntașă a evenimentelor chinologice și cinegetice desfășurate în țara noastră”, spune Emilian Radu, inițiatorul acestui eveniment.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More