Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Evenimentele dedicate Zilei Eroilor, în comuna Mica

0 175

Primăria Comunei Mica a organizat azi manifestări dedicate Zilei Eroilor Neamului, care au constat în ceremonii religioase, depuneri de coroane, dar și momente artistice ale elevilor din comună.

”Astăzi, într-o zi de sărbătoare, cu dublă semnificație, am participat la evenimentele dedicate Zilei Eroilor, în comuna Mica. Au fost momente emoționante, iar pe această cale doresc să le mulțumesc elevilor și cadrelor didactice, consilierilor locali, preoților, cetățenilor din comuna Mica și nu în ultimul rând colegilor din primărie, care s-au implicat și au participat la acest eveniment dedicat eroilor neamului nostru”, transmite primarul comunei Tiberiu Zelencz.

Ziua Eroilor a fost marcată în comuna Mica prin ceremonii religioase, depuneri de coroane și jerbe, dar și momente artistice susținute de copiii din comună.

”În această zi, mai mult ca oricând, să privim cu respect și recunoștință în urmă și să aducem un omagiu celor care s-au jertfit pentru noi și pentru țara noastră. Iar noi, la rândul nostru, să dăm dovadă de respect, unitate și înțelegere, unii față de ceilalți. Recunoștință veșnică eroilor noștri!”, mai spune Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More