Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Evenimentele speciale din viața ta sunt mai dulci cu prăjiturile Cofetăriei Bueno (P)

0 588

Orice eveniment din viața voastră, indiferent că vorbim de o nuntă, un botez, zile de naștere, onomastici, sau simple petreceri cu prietenii, devine un moment special dacă este îndulcit cu torturile, prăjiturile și fursecurile preparate de Cofetăria Bueno Dej.

Cofetăriile Bueno, deschise în două locații la Dej, pe strada Dobrogeanu Gherea nr. 4 (cartier Dealul Florilor) sau în buricul târgului în Piața Bobâlna nr. 8-10, vă așteaptă zilnic să le călcați pragul.

Aici puteți savura prăjituri proaspete, pregătite cu dragoste de cofetari pricepuți, sau puteți să cumpărați dulciuri, fursecuri și prăjituri pentru a le oferi celor dragi. Aromele delicioase și savoarea de neuitat a prăjiturilor Cofetăriei Bueno vă vor face să reveniți mereu, dacă doriți să adăugați un plus de dulceață în viața voastră.

Torturi impresionante pentru momente de neuitat

Fiecare zi deosebită din viața voastră, precum o nuntă, un botez sau o aniversare, merită și un tort pe măsură, pe care-l puteți comanda de la Cofetăriile Bueno Dej. Aici aveți posibilitatea de a alege modelul preferat, dintr-o multitudine de modele diferite, sau puteți veni cu modelul vostru, iar cofetarii vă vor îndeplini întocmai dorința, îmbinând magia ingredientelor cu atenția pentru fiecare detaliu, pentru a obține un rezultat deosebit. În laboratorul Cofetăriei Bueno din Dej sunt pregătite cu măiestrie torturi pentru nuntă, torturi pentru botez, torturi aniversare sau pentru orice alt eveniment important.

torturi cofetaria bueno

Fursecuri și prăjituri care îndulcesc orice moment

Fie că întindeți masa pentru câțiva oaspeți, sau vă pregătiți să sărbătoriți un eveniment major alături de zeci de invitați, de pe masă nu trebuie să lipsească fursecurile și dulciurile. Un candy-bar impresionant sau câteva platouri cu fursecuri vor încânta negreșit nu doar privirile, dar și gusturile. La Cofetăriile Bueno Dej puteți alege dintr-o gamă variată de fursecuri simple sau cu cremă, pentru a satisface orice pofte, astfel a orice eveniment să capete culoarea și savoarea pe care o merită, într-un adevărat festival de răsfăț al simțurilor.

prajituri cofetaria bueno dej

Indiferent că organizați un eveniment de mici dimensiuni sau o uriașă petrecere, cofetarii Bueno vă stau mereu la dispoziție pentru a crea delicii care să vă răsfețe. Puteți cumpăra produsele direct din cele două cofetării, din centrul Dejului sau din cartierul Dealul Florilor, sau puteți realiza o comandă specială apelând la nr. de tel. 0742.233.018 sau prin email la contact@cofetariabueno.ro.

Mai multe informații despre Cofetăriile Bueno Dej puteți găsi pe site-ul www.cofetariabueno.ro sau pe pagina de Facebook.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More