Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Evenimentul caritabil ”Crosul Toamnei” ajunge la a doua ediție la Dej

0 99

Asociația Marsala Life Dej organizează în 24 septembrie a doua ediție a evenimentului caritabil-sportiv ”Crosul Toamnei”, competiție care are ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinirea copiilor cu dizabilități din Dej, precum și promovarea alergării în aer liber și a unui stil de viață sănătos.

Având în vedere faptul că fiecare participant la competiție va trebui să achite o taxă de înscriere de 15 lei, suma totală adunată din înscrieri și din donațiile sponsorilor va fi folosită în scop caritabil. Câștigătorii competiției, atât la categoria adulți cât și kla copii, vor fi premiați de către organizatori.

Sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 8.30 se vor face înscrierile și înmânarea numerelor de concurs, la locul de start al competiției din Parcul Mic, iar startul se va da la ora 10.

Dacă cei mici vor avea de parcurs o distanță de 1.519 m, adulții vor străbate dublul acestei distanțe până la linia de sosire.

Traseul concursului va fi START/FINISH Parcul Mic Dej (P-ța Bobâlna)- str. 1 Mai – str. Regina Maria (zona Banca BRD, sensul giratoriu)– cart. 1 Mai (zona Bisericii Catolice, sensul giratoriu) – str.Gheorghe Șincai (zona Judecătoriei Dej, sensul giratoriu) – Parcul Mic Dej (P-ța Bobâlna), aceste puncte vor fi semnalizate şi vor avea persoane voluntare din partea organizatorilor. Traseul de concurs va fi supravegheat de voluntarii de cursă, amplasaţi în diferite puncte ale traseului.

”Toţi concurenţii (adulţi) vor completa şi semna o declaraţie pe propria răspundere că sunt apţi din punct de vedere medical pentru a participa la competiţie.

Pentru concurenții cu vârsta sub 14 ani, unul dintre părinţi/tutore/reprezentant legal al acestora va completa şi semna o declaraţie prin care îşi vor da acordul pe proprie răspundere cu privire la participare şi vor declara că participantul este apt din punct de vedere medical pentru participarea la această competiţie.

Este interzisă participarea la competitie/eveniment a persoanelor care au asupra lor băuturi alcoolice/droguri sau care se află sub influenţa acestora, a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a derulării evenimentului.

Persoanele care vor încălca aceste prevederi vor fi îndepărtate din zona evenimentului de către organizatori, chiar cu sprijinul organelor de poliție, dacă va fi cazul”, spun organizatorii.

Regulamentul complet al competiției îl găsiți aici.

crosul-toamnei-afis-2016

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More