Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Evita microbii, bacteriile si alergenii cu noile aparate de curatat cu abur de la Polti!

0 1.342

Cu toate ca statusul critic al coronavirusului pare sa fi trecut, numarul alarmant de mare de cazuri din ultima perioada ne face sa ne intrebam daca starea de urgenta va reveni. Prin urmare, este indicat sa pastram masurile necesare de protectie cum putem mai bine, avand alaturi de noi aliatii potriviti. Astfel, pe langa metodele deja clasice de preventie, putem apela acum la un agent de curatare ideal pentru indepartarea virusurilor, microbilor, bacteriilor si microorganismelor: aburul!

Astfel, cu ajutorul noii game de aparate de curatat cu abur Polti, putem elimina cu succes orice tip de murdarie, dezinfectand, in acelasi timp, suprafetele si inlaturand potentialul pericol. Metoda de dezinfectare si curatare cu ajutorul aburului nu este una noua, fiind testata de-a lungul anilor in mai multe laboratoare din intreaga lume.

Drept urmare, rezultatele obtinute au fost confirmate nu doar de expertii din domeniul curateniei, ci si de cei din industria medicala sau din cea a protectiei contra daunatorilor. Rezultatele testelor de laborator vorbesc de la sine. In mai putin de un minut, aceste aparate de curatat cu abur au reusit sa elimine orice urma de virusuri, bacterii si microbi de pe suprafetele contaminate!

Testele de laborator au fost facute pe un esantion larg de microorganisme, care includ Stafilococul auriu, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, Escherichia coli, Aspergillus niger si Candida albicans.

Chiar daca pare putin probabil ca noi sa fim expusi la aceste microorganisme, ele pot fi intalnite pe majoritatea suprafetelor comune, precum scurgeri de la bai si chiuvete, filtrele aparatelor de aer conditionat, pe plante sau chiar in apa cu care ne spalam in fiecare zi. Rezultatele obtinute prin folosirea gamei de aparate de curatat cu abur pe aceste esantioane sunt cu mult deasupra asteptarilor, situandu-se, in acelasi timp, in standardele impuse de Uniunea Europeana.

aparate de curatat cu abur

Cum stim insa ca aceste aparate pe baza de abur sunt eficiente impotriva coronavirusului?

In cadrul testelor de laborator, au fost folosite si esantioane din virusul gripei aviare (H1N1). Dupa expunerea la abur fierbinte timp de numai 15 secunde, virusul a fost complet inactivat.

O alta caracteristica a acestor aparate de curatat cu abur este eficienta in lupta contra acarienilor sau a plosnitelor de pat. S-a demonstrat ca aburul elimina cu succes nu doar aceste insecte, ci si larvele si ouale acestora, care sunt rezistente chiar si la actiunea pesticidelor traditionale.

Bineinteles, trebuie sa luam in calcul si protectia de baza impotriva infectiilor de orice fel, si anume propriul nostru organism. Acesta trebuie, desigur, sa fie in cea mai buna forma pentru ca sistemul imunitar sa poata lupta cu succes contra microbilor. Cu toate acestea, in prezent, factorii de alergie precum polenul, praful sau microorganismele contribuie la scaderea sistemului imunitar, facandu-ne susceptibili la o multitudine de afectiuni.

Drept urmare, pentru a elimina aceste posibile surse de imbolnavire, putem face apel la dispozitivele Polti. Un studiu al Universitatii Cambridge a demonstrat ca folosirea aparatelor in propriul domiciliu conduce la o scadere a surselor alergenice cu pana la 86%!

In concluzie, nu trebuie doar sa ne protejam prin metodele conventionale, ci sa asiguram si un mediu curat si lipsit de alergeni in propriul camin! Alege si tu solutia ideala pentru siguranta ta si a celor dragi si comanda online aparate de curatat cu abur de la Polti!


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More