Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Examenul practic pentru permisele de conducere, s-ar putea da din vară și la Gherla

6 489

permise-de-conducere-la-gherla

În urma demersurilor înaintate de consilierul local Dorin Fărcaș împreună cu Primăria Gherla, s-ar putea ca, din vara acestui an, examenul practic pentru permisul de conducere să se poată da și în municipiul Gherla.

În urma unei ședințe a prefectului împreună cu examinatorii și instructorii din județ,  s-a adus în discuție posibilitatea examinării elevilor de către polițiști și la Gherla. Însă pentru a se putea realiza acest lucru municipiul trebuie să corespundă unor condiții, cum ar fi: minim un sens unic, minim un sens giratoriu, drum în rampă, trecere la nivel cu calea ferată, două benzi pe sens, semafor, străzi aglomerate, treceri de pietoni etc…

În Gherla, până în momentul actual, nu există un semafor funcțional, însă consiliul local a votat într-o ședință anterioară suma de 6.000 de lei pentru achiziționarea semafoarelor. Prețul unui semafor modern, cu buton este de aproximativ 5.000 de euro.

În prezent aspiranții pentru permisele auto sunt nevoiți să meargă la Dej pentru a putea da examenul auto, fiind cel mai apropiat punct de examinare din zonă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Beatrice spune

  Bun, asta ar insemna inca o fabrica de criminali cu permis. cand vor ajunge in Cluj….. vor sucomba instant la ce trafic n-are Gherla….

  1. Mircea spune

   da’ ce tu?tu ai dat examenu in bucuresti si te-ai nascut cu volanu’ in mana si motor benzinar de 300 de cai?nu tot la dej ai dat si tu, stimata doamna din ciuperca de grof?

 2. Razvan spune

  Va rugam daca aveti noutati despre aceasta stire sa ne anuntati ! Un site frumos

  1. Someseanul spune

   Bineînțeles că o să vă anunțăm, cum știm mai multe detalii.

   1. Paul spune

    Ceva noutăți?

    1. Someseanul spune

     Deocamdată nu avem informații noi pe acest subiect.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More