Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV: Carrefour deschide un al doilea magazin la Dej

0 2.350

Lanțul de magazine Carrefour se pregătește să deschidă în perioada următoare al doilea magazin la Dej, după cel din cartierul Dealul Florilor.

Noul magazin Carrefour va fi amplasat în centrul orașului, pentru a veni în sprijinul locuitorilor din cartierele din zona centrală a Dejului, care nu vor mai fi nevoiți să meargă până la magazinul din Cartierul Dealul Florilor..

Potrivit surselor noastre, al doilea magazin Carrefour  va fi amplasat în zona străzii George Coșbuc, intersecție cu strada 1 Mai. Potrivit primarului Costan Morar, discuțiile cu compartimentul de dezvoltare al Carrefour se poartă de câteva săptămâni, însă deocamdată reprezentanții lanțului de magazine nu au depus la Primăria Dej acte și solicitări pentru autorizațiile de construcție. Se pare că cei de la Carrefour vizează fosta clădire a CEC-ului din zona centrală. De asemenea, sursele noastre spun că cei de la Carrefour au în plan inaugurarea unui magazin pe două nivele, având în vedere că spațiul avut la dispoziție este unul redus ca dimensiuni.

Sursele Someșeanul.ro ne-au dezvăluit faptul că cei de la Carrefour au angajat deja personalul de conducere pentru noul magazin, care va fi condus de fostul director al magazinului Unicarm din Dej. Pentru persoanele deja angajate pentru a administra magazinul Carrefour din centrul Dejului urmează o perioadă de trei luni de pregătire în domeniu, iar la începutul lunii iulie a acestui an magazinul își va deschide porțile.

Carrefour este al doilea mare lanț de magazine din România care va deschide un al doilea magazin la Dej, după Profi, care în luna mai a anului trecut a inaugurat magazinul din Piața 16 Februarie, informații despre care Someșeanul.ro v-a informat în exclusivitate în martie anul trecut.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More