Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV: Câți bani primesc cluburile sportive din Dej de la bugetul local în acest an

0 64

VOLEI Unirea Dej - TTU Tallinn meci 1 COREGRAFIE SUPORTERI (1) - Copy

Cluburile sportive din Dej primesc mai mulți bani în acest an de la bugetul local. Dacă anul trecut bugetul total estimat alocării a fost de 10 miliarde de lei vechi, în acest an se mai adaugă aproape un miliard.

Cei mai mulți bani de la bugetul local vor fi alocați clubului de volei Unirea Dej, care urmează să primească 750.000 de RON, față de 680.000 de RON cât a primit anul trecut.

Clubul de fotbal Unirea Dej primește 200.000 de lei, tot atât cât a primit de la bugetul local și anul trecut. Totuși, această alocare este una surprinzătoare, având în vedere că primarul Costan Morar și-a exprimat intenția de a tăia alocările bugetare pentru FC Unirea Dej.

O altă sumă importantă de bani (40.000 lei) se duce către secția de volei băieți de la LAPI Dej, în timp ce echipa de fotbal CFR Dej va primi de la bugetul local 20.000 de lei.

Chiar dacă în bugetul de pe acest an clubul sportiv Budokan Ryu primește mai mulți bani decât anul trecut, suma este în continuare una foarte mică având în vedere performanțele extraordinare pe care acest club le produce an de an. Privind spre comparație cu un club de fotbal cum este CFR Dej, bugetul alocat Budokan Ryu pare infim, luând în considerare diferențele de performanță dintre cele două cluburi.

În total, în acest an, cluburile sportive din Dej primesc de la bugetul local peste 1,1 milioane de lei.

Deocamdată, acestea sunt doar propuneri cu privire la bugetele alocate fiecărui club în parte. O comisie specială ce va fi constituită în cadrul Consiliului Local Dej va decide, pe baza proiectelor depuse de către cluburi, care sunt sumele finale ce vor fi distribuite de la bugetul local.

someseanul-alocari bani cluburi sportive dej 2015

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More