Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV – Cinematograf 3D la Dej, de anul viitor

6 343

cinema arta Dej

Dorințele dejenilor care vor un cinematograf la Dej vor fi îndeplinite, până la urmă. După mai mulți ani în care Dejul nu a avut cinematograf, iar iubitorii de filme au lansat numeroase petiții online prin care solicitau o sală de cinematograf în oraș, autoritățile locale se pare că vor da ascultare doleanțelor cetățenilor.

După ce s-a inaugurat la începutul acestei luni noul cinematograf 3D de la Gherla, dejenii au izbucnit și au lansat o nouă petiție online pe internet prin intermediul căreia strâng semnături din partea celor care doresc înființarea unui cinematograf la Dej.

Într-un articol de la începutul lunii iulie spuneam că dejenii se vor bucura de deschiderea cinematografului din Gherla, pentru că nu vor mai fi nevoiți să parcurgă 60 de kilometri până la Cluj-Napoca pentru a ieși la un film. În replică la acel articol de opinie, primarul Costan Morar a dat asigurări că există planuri pentru redeschiderea cinematografului de la Dej.

Din fericire pentru iubitorii de film din Dej și din localitățile din jur, planurile în acest sens sunt tot mai clare, astfel că autoritățile locale caută acum soluții pentru deschiderea unui cinematograf.

Primarul Costan Morar a declarat azi, pentru Someșeanul.ro, că este în căutarea unui spațiu adecvat pentru un cinematograf 3D în oraș. Acesta nu va deschis însă la actualul Centru Cultural ”Arta”, sala fiind prea mare pentru proiecții de filme 3D. De aceea se caută soluții pentru găsirea unui spațiu în care să fie organizată o sală de cinematograf de aproximativ 100 de locuri, în timp ce sala de la fostul cinematograf Arta să rămână ca sală pentru activități cultural-artistice, concerte și spectacole de teatru.

Conform edilului, noul cinematograf al Dejului va fi deschis, cel mai probabil, la începutul anului viitor, până atunci autoritățile locale având la dispoziție suficient timp pentru a găsi spațiul potrivit și pentru a depune proiectele necesare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Tiberiu Gavrea spune

    M….e electorala :)))) pofta mare dejeni, cam la asta se rezuma tot.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More