Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV: Cum a dat țeapă un șarlatan într-un local din Dej – VIDEO cameră supraveghere

2 369

Administratorul unui local din Dej s-a ales cu o pagubă de câteva zeci de lei după ce a fost înșelat de un escroc, care, probabil, nu este la prima faptă de acest gen.

În după-amiaza zilei de 14 octombrie un  client a tras o țeapă de aproape 100 de lei unui local din Dej, punând în aplicare o metodă folosită până acum de mai multe ori, nu doar în barurile din Dej, ci și din zonă.

După cum se observă în imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din local, clientul a comandat la bar o băutură energizantă și o sticlă de apă plată și a scos din  portofel o bancnotă de 100 de lei.

Barmanul a întrebat ”clientul” dacă nu are bani mărunți pentru a achita consumația, însă acesta i-a arătat cu nu mai are în portofel decât 1,5 lei. Cum întreaga consumație costa 6,5 lei, clientul s-a oferit să-i dea mărunțișul barmanului, pentru ca acesta să-i dea rest 95 de lei în schimbul bancnotei de 100 de lei.

În timp ce barmanul căuta bani în sertar pentru a da restul, bărbatul ascunde bancnota de 100 de lei în buzunarul interior al gecii cu care era îmbrăcat și lasă pe bar doar mărunțișul de 1,5 lei. Așteaptă cuminte până când barmanul îi numără în față restul, îl ia frumușel și-l pune în portofel.

Nesimțirea acestuia nu se oprește aici. După ce că l-a înșelat pe barman cu banii, șarlatanul mai are tupeu să solicite și un pai pentru băutură și mai face comandă de încă 5 mici, după care a spus că o să vină peste câteva minute. Escrocul și-a luat apoi băuturile și a ieșit din local.

Abia după câteva minute și-a dat seama barmanul că a fost înșelat, când a văzut că-i lipsește hârtia de 100 de lei din sertarul cu bani. Uitându-se pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere și-a dat seama că a fost tras în țeapă.

Administratorul localului spune că s-a adresat poliției și că își dorește ca escrocul să răspundă pentru fapta sa.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă astfel de escrocherii în barurile din Dej sau din Gherla, evenimente asemănătoare fiind semnalate și în alte localuri din zonă. Șarlatanii profită de zăpăceala din local și de neatenția angajaților și se aleg apoi cu sume frumușele în portofele.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. maria spune

    aceasi miscare pe care a incercat-o cu mine si nu i-a mers , sa s adreseze politie cu inregistrarea

    1. Rafa Rafa spune

      da fataraul ala de barban de ce a dat restu si produsele pe un leu 50 …..deci baiatul nu e de vina cu nimic ala ii prost sa se angajeze in constructi daca nu le are cu banii :))))))))))))))))))))))))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More