Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV: Demisie in Consiliul Local Dej. Nelu Anca trece de la PSD la ALDE

0 188

Cu doar cateva saptamani inainte de data alegerilor locale din acest an, in Consiliul Local Dej are loc o mutare surpriza. Unul dintre cei mai vechi social-democrati, Nelu Anca, si-a anuntat demisia din functia de consilier local după ce a trecut de la PSD la ALDE.

Nelu Anca a confirmat pentru Someseanul.ro ca si-a depus azi cererea de demisie din Consiliul Local Dej, aceasta fiind deja inregistrata la secretariatul Primariei Dej.

Demisia consilierului local vine după ce acesta a rupt relatiile cu PSD Dej. Nelu Anca si-a depus tot azi demisia si din organizatia locala a Partidului Social Democrat, dar si din toate functiile detinute in cadrul PSD Dej.

„De mai bine de un an de zile m-am retras din actiunile si activitatile organizatiei PSD, din motive ce tin de o alta viziune in raport cu luarea deciziilor la nivel de conducere centrala si locala. Consider ca inainte de toate lucrul cel mai important il reprezinta vointa electoratului,  a membrilor de organizatie, care dau pulsul si viata unei structuri politice. Apreciez ca este necesara prezenta pe scena politica a unei alternative politice care, din start, sa se dovedeasca a fi dedicata interesului general, careia sa nu i se poata imputa niciun trecut politic posibil patat, o forta politica formata din oameni verticali, care nu fac compromisuri. Le multumesc tuturor celor care au contribuit la afirmaea mea politica, am toata consideratia pentru membrii organizatiei din care am facut parte, nu vorbesc si nu am sa vorbesc peiorativ la adresa fostilor colegi”, a declarat Nelu Anca pentru Someseanul.ro.

„Am aderat la ALDE cu convingerea ca experienta mea politica poate contribui la construirea nei organizatii puternice, desigur in timp. Persoana mea poate fi un girant al respectului fata de sine si cetatean. In consecinta m-am alaturat domnului Vicentiu Stir, impreuna cu care cautam sa dam un alt curs al vietii politice locale. Ma bucur nespus de mult ca in demersul nostru beneficiem de sprijinul, experienta si spiritul de justete promovat de catre deputatul ALDE Steluta Cataniciu”, a mai declarat Nelu Anca.

Nelu Anca va ocupa un loc eligibil pe lista ALDE Dej la alegerile locale din acest an. In ceea ce priveste o eventuala candidatura la functia de primar al municipiului Dej, Nelu Anca a declarat ca este doar un zvon, nici confirmat, nici infirmat oficial: „In opinia mea, principalul candidat la functia de primar din partea ALDE Dej ar trebui sa fie Vicentiu Stir.”

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More