Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV. Doi primari din zona Dejului au schimbat partidul

0 294

strans de mana

Ordonanţa de urgenţă 55/2014 care permite migraţia politică a aleşilor locali face noi ”victime”, de data aceasta în zona Dejului: doi primari au trecut astăzi de la PDL la PSD.

Este vorba despre primarul din localitatea Jichișu de Jos, Ioan Moncea și despre cel din Bobâlna, Augustin Mureșan. Sursele Someșeanul.ro au confirmat că întâlnirea dintre cei doi edili și reprezentanții PSD a avut loc astăzi la un restaurant din Dej.

În urma discuțiilor avute, cele două parți au căzut la un acord, iar primarii au trecut de la Partidul Democrat Liberal (PDL) la Partidul Social Democrat (PSD). Moncea și Mureșan erau singurii primari PDL din zona Dejului.

Curios este faptul că în urmă cu doar 5 zile cei doi primari au participat la Dej la o întâlnire cu susținătorii ACL. Atât Moncea, cât și Mureșan au stat de vorbă cu reprezentanții PNL și PDL de la Cluj-Napoca și au stabilit cu toții strategia pentru alegerile prezidențiale. La întâlnirea de vinerea trecută, cei doi primari nu au dat semne că vor să plece din partid deși senatorul Marius Nicoară le-a transmis tuturor celor prezenți că ”vă rog frumos, cei care nu doriți să vă implicați în campanie să veniți și s-o spuneți și să vă trageți deoparte”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More