Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV – Elena Udrea la Dej: ”Sper ca în 2016 să câștigăm Primăria”

1 106

Elena Udrea la Dej (1)

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la alegerile prezidențiale din acest an, Elena Udrea, a făcut sâmbătă seara o scurtă oprire la Dej, după ce a participat la Bistrița la ”Toamna Bistrițeană.”

Însoțită de președintele organizației de femei a PMP, Ruxandra Dragomir, și de deputatul Adrian Gurzău, la Dej, Elena Udrea a avut o scurtă întâlnire cu câțiva membri ai organizației locale a partidului, dar și cu membri ai Fundației Mișcarea Populară de la Dej și Cluj.

Consilierul local Sebastian Lazin și președintele PMP în colegiul 6 Cluj, Aliodor Alexa, i-au făcut Elenei Udrea o scurtă prezentare a organizației locale și au condus-o într-o vizită la sediul PMP de la Dej, dar și la Asociația VIA NOVA DOMINI, aflată în aceeași clădire.

Candidata PMP la prezidențiale a fost întâmpinată la Dej, din partea municipalității, de viceprimarul Aurelian Mureșan, cu care a discutat diverse aspecte referitoare la comunitatea locală.

După o scurtă ședință între membri de partid, la care presa nu a avut acces, Elena Udrea și delegația PMP au plecat în grabă spre Gherla și apoi Cluj-Napoca.

Înainte de a părăsi Dejul, președintele PMP, Elena Udrea, a oferit o declarație și pentru Someșeanul.ro.

”O organizație foarte frumoasă. Dejul îl știu, ca ministru am avut aici câteva proiecte pe care le-am finanțat pentru Dej. Oamenii sunt mobilizați, e o organizație energică, tânără. Cu siguranță vom fi primul partid ca și număr de voturi la aceste alegeri, partid de opoziție, și speranța mea este că în 2016 vom câștiga și primăria”, a declarat Elena Udrea în exclusivitate pentru Someșeanul.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Ana Csiszer spune

    DACA va fi presedintele Romaniei va lua toate primariile! Vise, vise!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More